Tinichigerie - Vopsitorie

Tinichigerie - Vopsitorie

Tinichigerie

Indiferent că ai o mașină mai veche care are nevoie de puțină muncă, mașina ta a fost implicată într-un accident sau a dobândit câteva zgârieturi, experții noștri în tinichigerie o pot face să arate ca nouă!

Suntem pregătiți să reparăm totul, de la cel mai mic element îndoit, la elemente din caroserie sau cele care țin de componenta structurală a mașinii. Fie că e nevoie să îndreptăm caroseria sau să schimbăm anumite elemente, o să facem acest lucru cu unelte și produse de calitate, astfel încât să poți să pornești la drum liniștit.

Procesul nostru este unul simplu, în trei pași, astfel încât treaba să se facă rapid, calitativ și în siguranță, astfel încât mașina să fie pregătită pentru faza de vopsire, iar proprietarul mașinii să fie mai mult decât mulțumit de munca depusă:

  • Demontăm, cu atenție, componentele caroseriei, pentru a nu aduce daune în plus acesteia.
  • Îndreptăm și sudăm elementele necesare care țin de caroseria auto, astfel încât mașina să arate ca nouă.
  • Dăm caroseria mașinii cu polish pentru un aspect fara cusur

Așadar, indiferent de mărimea proiectului, specialiștii Moldoservice îți stau la dispoziție, fie că e nevoie de repararea unei zgârieturi sau reparații complexe care țin de integritatea structurală a mașinii. Ne angajăm să fim rapizi și transparenți, iar munca noastră să fie de cea mai înaltă calitate.

Vopsitorie

La fel ca partea funcțională, și aspectul autoturismului tău este important. Fie că ai găsit zgârieturi, ai șters mașina de o suprafață tare sau pur și simplu vrei să împrospătezi sau să schimbi culoarea mașinii tale, la Moldoservice te așteptăm cu un personal calificat, dedicat și care să producă rezultate rapide și calitative.

În ceea ce privește vopselurile, folosim doar cele mai calitative produse din game Premium, deoarece ne dorim să facem treabă bună, care să țină în timp și care să nu îți aducă în timp costuri ascunse.

Și pentru că ne dorim să satisfacem orice client, în service-ul nostru vei găsi vopsea normală, metalizată sau perlată, pentru că tu știi ce se potrivește cel mai bine mașinii și personalității tale.

Iar după ce procesul de tinichigerie a fost completat și pânza este gata pentru a fi vopsită, alegem fie o vopsea care să se potrivească cu restul mașinii, fie vopseaua nouă dorită. Astfel, trecem mașina prin mai multe straturi de vopsea, urmând ca, la final să o trecem prin cuptorul de coacere/uscare:

  • Vopseaua catodica, care are un rol protector.
  • Primer, care are un rol de susținere.
  • Vopseaua de culoare, în funcție de culoarea aleasă.
  • Lacul de protecție, care este și cel mai important pas, deoarece protejează întreaga vopsea.

Așa că, indiferent de dimensiunea proiectului, zgârieturi sau revopsire totală, Moldoservice îți stă la dispoziție cu specialiști, rapiditate și calitate!


Întrebări Frecvente

Pot repara mașina cu piese aduse de mine?

Nu. Pentru a evita pierderile de timp provocate de nepotrivirea pieselor, nu executam reparații cu piesele clientului.

Am avut un accident și doresc efectuarea reparației prin intermediul firmei de asigurari. Cum procedez?

În cadrul firmei noastre avem specialiști care va pot ajuta în relația cu majoritatea firmelor de asigurări de la constatare până la finalizarea reparației.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului de programare sau prin e-mail la daune@moldoservice.ro.

Cum pot achita contravaloarea serviciilor ?

Plata se poate face:

  • Cash
  • prin intermediul unui card bancar
  • cu virament bancar

Am un autoturism înmatriculat în alta tara . Se poate efectua ITP la dvs ?

Din păcate nu. Pentru autovehiculele înmatriculate în alte tari membre ale UE se poate efectua ITP doar la una din reprezentantele RAR

Icon

La Moldoservice punem mereu calitatea și corectitudinea pe primul loc, așa că vei ști mereu exact care sunt problemele mașinii tale și care este cea mai bună soluție pentru a le rezolva.