Despre noi

Noi credem că motorul unei relații de durată este încrederea. Și, așa cum motorul uneori se strică, așa și încrederea scade, iar relația are de suferit. La MOLDOSERVICE , nu avem motoare suferinde și nici relații în van. Avem, în schimb, muncă bine făcută și respect pentru cei care trec pragul mașinii lor și îl calcă pe al nostru. Așadar, deviza noastră este – dacă motorul mașinii funcționează bine, atunci și motorul relației noastre cu clienții merge ca uns.

Vrem totul sau nimic așa că, de mai bine cincisprezece ani, ne prezentăm în fața clienților cu un know-how updatat la zi și cu gânduri de mulțumire reciproce. Și, ca să fie treaba treabă, am creat un business care să integreze toate serviciile unui service auto – mecanică, vopsitorie, tinichigerie, detailing, climă/AC, service roți, geometrie roți, diagnoză Auto în doi timpi și trei mișcări.

Suntem autorizati ca service multimarca, acoperind toate marcile de autoturisme, autocamioane si semiremorci.Nu umblăm cu jumătăți de măsură, așa că vrem să facem o muncă eficientă cu niște mașini la fel de bune.

Urmărim să respectăm atât nevoile mașinii, cât și pe ale clientului, de aceea, pe lângă un service specializat, avem în componență cinci trăsături ce ne individualizează:

  • Corectitudine. Ce-i în mână nu-i minciună, îți oferim prețuri corecte și gazdă bună.
  • Full-service. La MOLDOSERVICE primești de toate – servicii diverse pentru fiecare în parte.
  • Rapiditate. Nu-i de rău, ci e de bine, că la noi dacă vii nu stai până mâine.
  • Transparență. Că ești femeie sau bărbat, stai liniștit, nu ești taxat, cere de toate, ajutăm la fel pe fiecare în parte.
  • Calitate. Te asteptam doar cu servicii de calitate – la noi e mai bună decât toate.
  • Training continuu. Avem oameni specializați, prin training-uri în domeniu acreditați